O nama

O nama
O nama
O nama
O nama
About Us

K-Inel

Nalazimo se na lokaciji Istočno Sarajevo gdje najčešce izvodimo projekte, ali po dogovoru radimo i na širem području. Za klijente radimo usluge video nadzora i vatrodojave. Dogovorenih rokova se pridrzavamo i pri tom vodimo računa da pružimo odličan kvalitet usluge.

 • Icon

  Iskustvo dugo 30 godina

  Višegodišnji kontinuitet, koji traje od 1996. godine, mnoštvo završenih projekata, te dragocjeno iskustvo naših stručnih kadrova, sakupljano već skoro 30 godina, odlična su preporuka za firmu koja broji više od 50 zaposlenih.

 • Icon

  Misija i vizija

  Vizija preduzeća "K-Inel" d.o.o. je ostati među vodećim sistem integratorima u oblasti komunikacionih tehnologija. Za korak ispred drugih, želimo da budemo prvi izbor korisnika u digitalnom svijetu usluga i podrške

 • Icon

  Partnerstvo

  Dugačka lista naših poslovnih partnera iz čitavog regiona, sigurna je garancija kvaliteta svih naših usluga ‚.

funfacts-icon

00K+

Pretplatničkih linija

funfacts-icon

00km

Optičkih puteva

funfacts-icon

00km

HFC mreža

funfacts-icon

00

TK objekata

Shape

O nama

Godine 2001. godine osnovano je Privredno društvo "K-Inel" d.o.o. Istočno Sarajevo. Naš tim čine IT stručnjaci i inženjeri s dugogodišnjim iskustvom i širokom paletom znanja o tehnologijama koje osiguravaju kvalitetno poslovanje. Naše proaktivno djelovanje kao i brzo i efikasno rješavanje zahtjeva naših klijenata jedan su od temelja uspješnih saradnji.